Nuffnang Ads

Tuesday, November 12, 2013

Shopping Barang Baby Online..

Selalunyer, kalo xder klas aku akan belek2 segala facebook page yg jual brg2 n kelengkapan baby..Tah la, mybe sbb brg2 tu cute2 n comel, tu yg suke sgt ushar..Dulu aku suka ushar tudung, baju n bag tuk aku, skrg da beralih arah pulak da..hehehehe..Mase gather maklumat nk wat list pn mmg aku ushar dulu harga2 brg kt pasaran..Samada berbaloi tuk aku beli secara online atau pn aku p beli terus kt kedai..Kena la berbelanja secara bijak kn..Beli secara online pn kdg2 offer harga lg murah dr yg kt kedai..

So, entry kali ni aku nk kongsi beberapa page/blog yg selalu aku ushar..Ada di antaranya aku da berurusan da pn n brg2 yg aku order telah selamat smpai ke tgn aku..Hehehehe..

Kalo nk cari barut/set tilam kekabu/bedung/tungku aku pernah ushar kt page2 ni..

List seterusnyer lebih kpd kelengkapan lain..Clothing/stroller/toys/diapers bag..Browse jela cuci2 mata sbb kdg2 page2 ni jual segala yg berkaitan ngn baby n kanak2..heheheh..
Yg ni pulak tuk botol susu n breastfeeding..
Stakat tu jela yg aku rase aku leh kongsi..Kalo nk ikut kn byk n pnjg lg list aku ni..Tp ader yg aku xsempat copy address tuk refer..Mcm2 leh cari sebenarnyer thru fb atau blog2 yg da bersepah kt tenet ni kn..Aku juz share sikit jela..Leh cuci2 mata sket kn..Stakat ni brg2 yg aku order sume selamat smpai kt tgn aku..But still kene beware la ye..Aku penah share dlm entry terdahulu cmne nk secure shopping online ni..Selamat la bershopping ye..


18 comments:

  1. Minat punya toko online sendiri. Jd jualan online otomatis dari a-z... lebih efektif

    ReplyDelete
  2. Coba jual lewat kumpo.biz....jualan ngak pake binggung....byk portal jual belinya

    ReplyDelete
  3. Panjangnya list barangan bayi, salute la... tapi web saya tak d pun dalam senarai. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori baru perasan..Sy da masukkan dalam list..Harap membantu..Heheheh

      Delete
  4. kalau rajin lagi nak tambah dlm list tu, saya nak join jugak..hehe
    Jemput ke kedai online baby & mama saya --> http://www.facebook.com/timmiesessentials

    ada stroller & carseat berjenama, barangan untuk breastfeeding, baby carrier, educational toys dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak cari bakul bayi kat mana boleh beli yek

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Wow mcm2.. ad juga kedai jual mcm2.. tgok ni www.kedaionlinemy.com

    ReplyDelete
  7. Wow mcm2.. ad juga kedai jual mcm2.. tgok ni www.kedaionlinemy.com

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...saya Ada menyediakan perkhidmatan urutan selepas bersalin/berpantang pada harga istimewa. Area sentul Dan Kuala Lumpur.sebarang pertanyaan boleh call 013-2096836/018-3636986.

    ReplyDelete